Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2009

Linkbucks... Κερδίστε χρήματα από τα links σας




Το Linkbucks σας επιτρέπει να κερδίσετε χρήματα από τα links που έχετε στο site σας ή σε διάφορα forum, blogs...

Μπορείται να κερδίσετε μέχρι $1 ανά 2.000 προβολές του link σας ( το ακριβές ποσό εξαρτάται από τη χώρα προέλευσης των επισκεπτών).

Το ελάχιστο ποσό που πρέπει να συγκεντρώσεται για να πληρωθείτε είναι $5. Οι πληρωμές γίνονται μέσω του Paypal.

Δεν έχει καμιά σχέση με τα Paid to click sites, όπου πρέπει να σπαταλάς ώρες μπροστά στον υπολογιστή για να βλέπεις τις διαφημίσεις που προβάλλονται στα διάφορα sites.

Εδώ απλά μετατρέπετε τα links σας μέσω του Linkbucks και αφήνετε τους επισκέπτες του site ή του blog σας να δουλεύουν για σας.

Η διαδικασία είναι απλή:

Θέλετε για παράδειγμα να δημοσιεύσετε το link: http://kragion.blogspot.com/


Πηγαίνετε στη σελίδα Create link του Linkbucks, τοποθετείται το link στο Link to Convert, επιλέγετε κατηγορία [Clean (all ages) ή Adult]. Επιπλέον μπορείτε να επιλέξετε τον τύπο της διαφήμισης (Intermission, Top banner ή Pop up). Σαν προεπιλογή έχει τα intermission, τα οποία πληρώνουν περισσότερο. Ακόμη μπορείται να επιλέξετε από το Alias url, εναλλακτική διέυθυνση, αν δε θέλετε να link σας να εμφανίζουν τη διεύθυνση linkbucks.com, χωρίς να επηρρεάζονται τα κέρδη σας.

Tελικά πατάτε το: Generate link και το νέο σας link είναι έτοιμο.


Παράδειγμα: πλέον μπορείτε να δημοσιεύσετε το http://28dafe2d.linkbucks.com αντί του http://i137.photobucket.com/albums/q201/kragion/KRAGION.jpg και να κερδίζετε κάποια χρήματα κάθε φορά που κάποιος χρήστης ανοίγει το link σας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου