Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

Σχετικά με τις Δωρεές...









Η δωρεά δεν είνα υποχρεωτική...
ούτε όμως έχει αντάλλαγμα!!

Είναι ένας τρόπος για να πείτε thanks, :rock: ή απλά :goodpost:


  • Υποστηρίξτε την προσπάθειά μου και βοηθήστε με να συνεχίσω... Η φροντίδα και ενημέρωση του blog μου, είναι μια χρονοβόρα διαδικασία, συνεπώς μια τέτοια ενέργεια (όπως και τα σχόλιά σας...), είναι ενθαρρυντική για 'μενα...
  • Το Blog μου δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα και οι υπηρεσίες ψυχαγωγίας που προσφέρει, είναι εντελώς δωρεάν. Γι' αυτό και οποιαδήποτε εισφορά, έχει μόνο υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται, για τους δωρητές, κανενός είδους απόκτησης ή διεκδίκησης ξεχωριστών προνομίων ή δικαιωμάτων.
  • Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή και περισσότερες φορές.
  • Δεν υπάρχει κάποιο όριο συνεισφοράς. Εσείς καθορίζεται το ποσόν. Οποιαδήποτε εισφορά είναι εκτιμήσιμη (απο 0,10 έως όσο θέλετε...).
  • Προσοχή: ΔΕΝ Πρόκειται για συνδρομή!! Τα χρήματα αυτά, δεν έχουν σε καμία περίπτωση κερδοσκοπικό χαρακτήρα και διατίθενται αποκλειστικά και μόνο για τους παραπάνω λόγους.
  • Σε περίπτωση που κάνετε δωρεά, μην ξεχάσετε να γράψετε το όνομα σας ή ψευδώνυμο σας, ώστε να σας αποδοθούν οι ευχαριστίες... Ενημερώστε με στο mail: kragion_blogspot@yahoo.gr

Το PayPal είναι ο πιο γρήγορος και ασφαλής τρόπος για να πληρώσετε και να πληρωθείτε online. Η υπηρεσία επιτρέπει σε μέλη να αποστείλουν χρήματα χωρίς να κοινοποιούν οικονομικές πληροφορίες, με την ευελιξία να πληρώνουν χρησιμοποιώντας τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς, πιστωτικές κάρτες ή προσωπική χρηματοδότηση. Με πάνω από 75 εκατομμύρια ενεργούς λογαριασμούς σε 190 αγορές και 19 νομίσματα από όλο τον κόσμο, το PayPal επιτρέπει το παγκόσμιο εμπόριο.

Ευχαριστώ.



Please Support my work and help me to keep going..Any help would be highly appreciated..

Attention: It is NOT a subscription, we offer you the below as return of your action. The money from the donation does not have in any case speculative character and is been disposed exclusively for the above reasons.

Thanks!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου