Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

uTorrentPortable 1.8.5


Αρχικές ρυθμίσεις του μTorrent

Ανοίγοντας το πρόγραμμα για πρώτη φορά είναι πολύ πιθανό να σας ανοίξει αυτόματα ένα παράθυρο με τίτλο Οδηγός Ταχύτητας στο οποίο θα πρέπει να δηλώσετε την ταχύτητα αποστολής της γραμμής σας.
Για μία μέση γραμμή aDSL Ελλάδος προτείνουμε να δηλώσετε το
xx/192k. Υπενθυμίζουμε ξανά ότι πρέπει να δηλώσετε την ταχύτητα αποστολής (upload) της γραμμής σας. Στο κουτάκι Τρέχουσα Θύρα δηλώνεται θύρα (π.χ. 39001) και πατάτε Έλεγχος λειτουργίας θύρας.


Για να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα είναι σκόπιμο να δηλώσετε θύρα επικοινωνίας πρώτον στο πρόγραμμα και δεύτερον στο router σας (port forwarding).


Εάν δεν εμφανιστεί αυτόματα ο Οδηγός Ταχύτητας η διαδικασία
είναι η εξής: Πηγαίνετε στο μενού Επιλογές και ακολουθείτε την διαδρομή Ρυθμίσεις > Σύνδεση > Θύρα επικοινωνίας. Στο κουτάκι δηλώνεται θύρα (π.χ. 39001) και φροντίζετε να μην είναι επιλεγμένο το Επέλεξε τυχαία θύρα κατά την εκκίνηση του uTorrent. Την θύρα που δηλώσατε πρέπει να την δηλώσετε και στο router σας.
Αφού έχετε ήδη εντοπίσει το αρχείο που θέλετε να κατεβάσετε από τo torrent site κάνετε διπλό κλικ πάνω του και εμφανίζεται ένα παράθυρο το οποίο σας ρωτάει με ποιο πρόγραμμα θέλετε να ανοίξετε το αρχείο. Η προεπιλεγμένη επιλογή είναι το uTorrent εάν αυτό είναι το μοναδικό πρόγραμμα για torrents στο pc σας.


Το πρόγραμμα αυτό είναι portable, που σημαίνει ότι ΔΕΝ χρειάζετε εκγατάσταση. Με ένα απλό κλικ είναι έτοιμο προς χρήση. Για λόγους ευκολίας δημιουργήστε μια συντόμευση και βάλ' τε την στην επιφάνεια εργασίας σας.

http://rapidshare.com/files/322642824/uTorrentPortable_1.8.5.rar

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου