Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2008

Okteam.gr

Τεχνολογικοί Επιχειρησιακοί Σύμβουλοι Ανάπτυξης & Μαρκετινγκ.

Η ΩΚ TEAM Σύμβουλοι ανάπτυξης ιδρύθηκε το 2009 από τις εταιρείες ΑΩ ΩΡΑΙΟΠΟΥΛΟΣ – ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ και την I.S.T.C. – ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ με δραστηριότητα την παροχή υψηλής ποιότητας οικονομοτεχνολογικών συμβουλευτικών υπηρεσιών για επιχειρήσεις και για ιδιώτες. Οι υπηρεσίες που παρέχουμε είτε στον ευρύτερο Δημόσιο τομέα & Ο.Τ.Α είτε κύρια στον ιδιωτικό τομέα, σχεδιάζονται & υλοποιούνται με τις πλέον σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους που χρησιμοποιούνται στην Ε.Ε & στις Η.Π.Α. Έτσι διασφαλίζεται η αξιοπιστία, η συνέχεια και το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών μας.

Στόχος μας είναι η αύξηση της παραγωγικότητας, η ενδυνάμωση της ανταγωνιστικότητας & η μείωση τους κόστους.

Η ζήτηση της αγοράς για σύγχρονες λύσεις οδήγησαν τις κερδοφόρες ΑΩ & I.S.T.C στην δημιουργία της ΩΚ TEAM με στόχο η ΩΚ TEAM να γίνει συνώνυμο της κορυφαίας ποιότητας υπηρεσιών, της αποτελεσματικότητας και το πλέον απαραίτητο εργαλείο για εκσυγχρονισμό κάθε επενδυτικού προγράμματος (επιχειρηματικής μονάδας).

Παρακολουθούμε στενά τις Παγκόσμιες οικονομοτεχνολογικές εξελίξεις με ένα ευρύ δίχτυο συνεργατών. Το φιλόδοξο όραμα μας είναι βασισμένο στις αρχές μας και στους επιτυχημένους πελάτες μας.

Για περαιτέρω πληροφορίες παρακαλώ κάντε κλίκ στο banner παρακάτω:





Διαβάστε Περισσότερα... (Read more...)